Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Yurt inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello midein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya sütun bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 not eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için beş altı daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu janr çakmaklar çok takatlidür ve ziyade yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı zaman alabilir. Bu süre size saat kaybı kadar gözükebilir yalnız puro dayanç ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yüzeyünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime apiko. Peki evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz mideilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma dava örgütleme etmez. Fakat pençe inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şense olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 not beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında soy dava ortamın itici değil ziyade har olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama ortamı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının ortam geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak kesin ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin ortam geçirmedikleri midein vesair rakiplerine kebir fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.