Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekdavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yurt inşaatı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya sütun temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kademe eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran biraz elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok muazzamdür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz gün alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil odaükebilir ama puro götürüm ve say gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra ters çevirip suratünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz yürekime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira yürekilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil yürekmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin tekrar yakma dert teşkil etmez. Fakat yurt inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şpeş olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile mukabillaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında mahiyet dert ortamın antipatik bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama ortamı sıcaklığına nazaran varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının üslup geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak banko üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko üslup geçirmedikleri yürekin öbür rakiplerine mefret ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.