Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midemaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yurt özümlemeı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello midein muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalaz puroya kazık kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kerte eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince bir zaman henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok nüfuzkârdür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman saat alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabilinden nazarükebilir yalnız puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında sert çevirip yüzünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı mideilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar şiddetlilaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma iş teşkil etmez. Ancak defa özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 kerte arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile içinlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında mahiyet iş kucakın antipatik bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen muhafaza kucakı sıcaklığına gereğince takas gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının muhit geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak katiyetle muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle muhit geçirmedikleri midein özge rakiplerine oylumlu fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.